måndag 22 oktober 2007

Helgen kom och gick...

Som vanligt rusar helgen förbi i ljusets hastighet och ja vi han faktiskt med en hel del (men som sag var inte allt..som vanligt)
I lördags var vi iaf iväg och köpte en tvättmaskin som nu väntar på att installeras..behöver jag säga att tvättberget är ENORMT! nu men jag misströstar inte för ikväll kommer svärfar och installerar:-)

Tyra är fortfarande lite märklig i magen? Och i lördags så trodde vi verkligen att hon var på väg att bli sjuk..hon hade varit hos sin farmor då vi var och inhandlade tvättmaskinen (roligare för henne =full uppmärksamhet:-) Mindre stress för oss=kan kolla på lite andra onödiga prylar) Så här var det iaf att hon INTE ville sova efter lunchen utan ville leka vilket (såklart)resulterar i att hon blir galet trött vid TVÅ istället så när Robert och jag kom för att hämta henne hos farmor runt tre så SOV! hon!! Vi försökte att väcka henne så att hon inte skulle vara vaken hela kvällen och halva natten men oj vad trött hon var fortsatte att sova på Roberts mage i soffan? Hon brukar annars vara på G direkt då hon vaknade men nu låg hon bara och sov och sedan låg hon bara och mös alltså vaken med ögonen öppna men hon låg ner!?..brukar aldrig som sagt hände utan hon är på som ett brandlarm. Jaja tillslut så vaknade hon iaf till och piggnade till så nej någon sjukdom verkade det inte vara (skönt) även om hon som sagt var är lite lurig i magen. Och för övrigt så var hon inte som ett brandlarm på kvällen utan somnade vid åtta :-)

I söndags så var vi uppe med tuppen redan vid halvsju..eller ja Tyra och Robert jag fick en lyxig sovmorgon till kvart i åtta sedan hade Robert gjort en mysig frukost med tända värmeljus *myyysigt* Sedan bar det av till maxi för storhandling (vaddå man är ju en barnfamilj så då stoorhandlar man ) men det är inte jobbigt utan ganska skönt att handla tidigt på söndag morgon det är så lungt och skönt i affären då.På kvällen vart vi bjudna på middag av Roberts storebror Fajjitas GOTTI!!

Idag på fm var Tyra och jag i vög och köpte ett gnistgaller till öppnaspesen så ikvöll skall det eldas *myyys* SEdan skall det tvättas..förhoppningsvis:-)

1 kommentar:

Anna sa...

Kikar in på din blogg och läser lite! Kul att få veta lite mer om dig och familjen = ) Hoppas att ni har haft en skön helg. Kul med ny tvättmaskin, det underlättar ju en hel del!

Kram Anna!
http://www.starshine.dk